MARKETING BUREAU SVENDBORG

Online tjek

Vi tilbyder, at lave et GRATIS online tjek af din virksomhed. Et tjek kan indeholde analyse af dine Google placeringer, helbredstjek af din hjemmeside, tjek af dine eksisterende Google annoncer og sociale medier. Et online tjek giver dig et indblik i din virksomheds online tilstedeværelse og er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Image

MARKETING BUREAU SVENDBORG

Online tjek

Vi tilbyder, at lave et GRATIS online tjek af din virksomhed. Et tjek kan indeholde analyse af dine Google placeringer, helbredstjek af din hjemmeside, tjek af dine eksisterende Google annoncer og sociale medier. Et online tjek giver dig et indblik i din virksomheds online tilstedeværelse og er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Indhold af etGRATIS online tjek

Et online tjek skal naturligvis matche din virksomhed. Det ikke sikkert, at du har behov for vi foretager alle tjek. Derfor præciserer vi sammen med dig, hvilke områder der skal gennemgåes inden vi går igang. Her kan du læse hvad de forskelle tjek indeholder.

SEO Tjek - en gennemgang af dine Google placeringer

I en konkurrencepræget verden af online markedsføring er det afgørende, at du regelmæssigt tjekker dine Google placeringer for at sikre, at din hjemmeside vises i søgeresultaterne. Google placeringer bestemmer din virksomheds synlighed og online tilstedeværelse, hvilket gør det til en vigtig faktor i din overordnede SEO-strategi. Vi tjekker dine Google placeringer, så du kan vurdere effektiviteten af din eventuelle SEO-indsats. Vi kommer med foreslag til justeringer du kan foretage for at forbedre din hjemmesides performance.

Vi bruger professionelle værktøjer til at tjekke dine Google placeringer og analyserer din hjemmesides position for specifikke søgeord. Med vores SEO tjek får du et overblik over dine Google placeringer, og med vores rapport i hånden kan du optimere din hjemmeside til bedre synlighed i søgemaskinerne og i sidste ende tiltrække mere organisk trafik.

Sundhedstjek af hjemmeside / webshop

Et sundhedstjek af din hjemmeside eller webshop giver dig en aktuel status på overholdelse af GDPR-reglerne, responsivt design, evt. tekniske fejl, som links der ikke fungerer, hastigheden på din side, om du sporer dine besøg mm. korrekt. Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke din hjemmesides sundhedstilstand. Et sundhedstjek af din hjemmeside indebærer en evaluering af forskellige aspekter af din hjemmeside for at sikre, at den kører problemfrit og effektivt. En vigtig overvejelse i denne proces er at sikre, at din hjemmeside er i overensstemmelse med GDPR-reglerne, og at den indsamler og håndterer data korrekt. Derudover er det vigtigt at have et responsivt design til din hjemmeside. Et responsivt design betyder, at din hjemmeside er optimeret til visning på forskellige enheder, såsom smartphones, tablets og desktops. Det sikrer, at brugerne får en problemfri oplevelse, uanset hvilken enhed de bruger til at tilgå din hjemmeside.

Tjek af dine Google Ads

Kører du Google annoncer (Google Ads), så gennemgår vi dine Google Ads-kampagner, og analyserer dine annoncers performance. På den måde kan du identificere forbedringsområder og foretage de nødvendige justeringer for at optimere din kampagne. Et vigtigt aspekt af Google Ads tjekket er at forholde sig til konkurrencen. Vi tjekker dine konkurrenter, så du kan få indsigt i deres strategier og positionering på markedet. Vi forholder os til de søgetermer og søgeord, der udløser dine annoncer. Det vil hjælpe dig med at forstå, hvem der ellers byder på disse søgeord, og give dig en idé om konkurrencesituationen. Vi forklarer dig om værktøjet Googles Auction Insights-rapport, som kan give dig flere detaljerede oplysninger om dine konkurrenters præstationsmålinger. Ved at forstå dine konkurrenter kan du bedre positionere dig på markedet og træffe de rigtige beslutninger ifht. din Google Ads-kampagne.

Tjek af dine SOME konti

Med et SOME tjek gennemgår vi dine konti på de sociale medier. SOME tjekket kan være med til at sikre, at dine profiler repræsenterer dit personlige eller professionelle brand korrekt. Vi kan af gode grunde ikke gå helt i dybden med dine SOME konti i et gratis tjek, men vi giver dig gode råd ifht. overvejelser som f.eks at gennemgå dine privatlivsindstillinger, undersøge, om dit indhold er passende, og evaluere dit engagement med andre. Det er tidskrævende, at undersøge det indhold, du har lagt ud på dine sociale medier, og fjerne det der kan anses for upassende eller uprofessionelt. Vi evaluerer dit engagement med andre ifht at svare hurtigt på kommentarer og kigger på hyppigheden af dine posts. Annoncerer du på de sociale medier gennemgår vi dine kampagner og opsætningen, for at tjekke om det er korrekt opsat, så du får mest muligt ud af dine annonce kroner.

Say it - webbureau i Svendborg

Er du klar til at tage din online tilstedeværelse til det næste niveau? Så skal du ikke lede længere end til Say it webbureau i Svendborg! Med 20 års erfaring i den dynamiske verden af online markedsføring er vi de eksperter, du har brug for til at øge dit brands synlighed. Say it webbureau har arbejdet med nogle af de største virksomheder, kendte brands og endda berømtheder i årenes løb, hvilket beviser vores uovertrufne ekspertise på området.

Det, der adskiller Say it web bureau fra resten, er vores analytiske og strukturerede tilgang. Vi stoler ikke bare på gætterier eller trends; i stedet dykker vi dybt ned i data og indsigt for at udvikle strategier, der leverer reelle resultater. Say it webbureau tror på en skræddersyet tilgang til hver kunde og forstår, at hver virksomhed har unikke mål og udfordringer. Med vores ekspertise kan vi skabe en skræddersyet online marketingplan, der passer til dine specifikke behov og mål.

Når det kommer til online markedsføring, tilbyder Say it web bureau virkelig alt, hvad du kan ønske dig. Fra søgemaskineoptimering (SEO) til markedsføring på sociale medier, pay-per-click (PPC) annoncering til oprettelse af indhold - vi har det hele. Vi holder sig ajour med de nyeste og teknologier og sikrer, at dit brand holder sig foran konkurrenterne i det digitale landskab, der hele tiden udvikler sig.

Med Say it webbureau ved din side kan du stole på, at din online marketingindsats er i gode hænder. Vores mange års erfaring, imponerende kundeportefølje og analytiske tilgang gør dem til go-to webbureauet i Svendborg. Så hvorfor vente? Kontakt Say it webbureau i dag, og lad os hjælpe dig med at frigøre dit brands fulde potentiale i onlineverdenen!