Image

Hjælp til markedsføring - Få en snak med en ekspert

Vi tilbyder dig hjælp til markedsføring indenfor online. Det vil kort sagt sige, vi hjælper dig med at identificere alle de steder på nettet, hvor dine kunder færdes, og hvor din virksomhed derfor bør være tilgængelig. Vi har en stor ekspertise indenfor markedsføring på nettet, og arbejder sammen med alt fra influencers, bloggere, Youtube'er til tekstforfattere og affiliates.

Vi er meget bevidste om, at i som virksomhed har begrænset kendskab til de mange muligheder der findes ved online markedsføring. Derfor anbefaler vi altid, at i booker en tid hos en af vore marketingseksperter. En indledende samtale koster jer ikke noget andet end jeres tid. Det er tilgengæld tid givet rigitg godt ud for jer. I får i løbet af samtalen et godt indblik i hvilke muligheder i bør satste på, hvad det koster i annonceringskroner og hvad i kan forvente det giver i omsætning.

Hjemmesider

En hjemmeside med et professionelt webdesign er meget mere end blot et flot design. Hjemmesiden er hele dit fundament for søgemaskineoptimering. Det er også den, der skal bære dine besøgende fra besøg til konvertering.

Webshop

Inden du vælger webshop system, skal du tage et grundigt kig på din forretning. Hvad sælger du? Hvor mange varenumrer nu? Og senere? Hvordan sælger du? Og hvor? Det er allesammen væsentlige spørgsmål som er med til at afgøre hvilket webshop system der er bedst for dig.

Email marketing

Vi er Mailchimp eksperter, og kan hjælpe med integration i jeres systemer. Vi underviser i hvordan man optimerer sine nyhedsbreve. Både ifht. indhold, opsætning udsendelsestidspunkter. Også i kundedata, automationflow og indsamling af e-mailadresser

SOME

Vi rådgiver i brugen af sociale medier. Hvilke der er bedst egnet til jeres forretning, og hvordan I får det optimale ud af SOME og SOME marketing

SEM

SEM eller search Engine Marketing dækker over Google Ads, Bing samt annoncering i andre søgemaskiner. Vi rådgiver og tilbyder abonnementsløsninger i drift, optimering og vedligehold af jeres annoncekonti

SEO

Vi har 20 års erfaring med søgemaskine optimering. Og har hjulpet et utal af kunder til bedre placeringer på især google. Søgemaskine optimering er en omni diciplin som vil inddrag næsten alle aspekter af jeres forretning, for at blive en succes.

Skal vi mødes og
tale om jeres projekt

Hjælp til markedsføring på Facebook

Mulighederne for markedsføring på nettet er enorme, og det er faktisk utrolig nemt, at komme i gang. Med få klik kan du oprette din markedsføringsplatform på Facebook, og allerede fra dit første opslag, kommer Facebook med hjælp til markedsføring. Det sker i form af den lille ”Boost opslag” knap, der findes under dit opslag.

Nogenlunde det samme gør sig gældende for Google. Du kan i løbet af få minutter sætte en Google ads konto op, lave annoncer og indtaste de søgeord som dine annoncer skal vises på. Alt sammen med kyndig hjælp fra Google. Hos Google kan du til og med chatte med supporten, og få hjælp til at sætte din konto op.

Instagram, LinkedIN, Bing osv. Alle tilbyder de at hjælpe dig igang med markedsføringen. Så hvorfor har du egentlig behov for at betale et online marketing bureau for at hjælpe dig med markedsføring?

Den professionelle hjælp gør en forskel

Det er således, at den hjælp du får fra Facebook, Google mfl. kun er en opstartshjælp. Så selv om det umiddelbart lyder som en hjælp, kan det faktisk ende med at blive en bjørnetjeneste. Efter opstartshjælpen står du på egne ben, og det kan desværre gå hen og blive en meget dyr fornøjelse, hvis du ikke sætter dig ordentlig ind i tingene.

Vi er interesseret i jeres succes!

Med en professionel hjælp til markedsføring hos de før nævnte tjenester, får du en partner der er interesseret i din succes. Som online marketing bureau, er vi interesseret i, at I får mest muligt ud af jeres annoncekroner. Vi skaber resultater og ønsker ikke, at I skal betale 50 kroner for et klik. Vi ønsker, at i skal få 50 klik for 50 kroner. Vi arbejder målrettet på at skabe så høj en ROAS* som muligt for jer. Jeres succes er vores levebrød.

* I øvrigt betyder ROAS: Return On Ad Spend. Jo højere ROAS des bedre. En kort forklaring: Hvis I har en ROAS på 10, betyder det, at for hver 100 kroner i smider i markedsføring, får i 1000 kroner igen. Altså ROAS 10 er lig med pengene 10 gange igen.

Gør det du er bedst til

For nogle år siden kørte Danske Bank en reklame i TV med slogan’et ”Gør det du er bedst til”, og det er faktisk meget rigtigt. Hvis du er god til at sælge elcykler, isolere huse eller sælge viden, så er det dér dit fokus skal være. Du skal hele tiden optimere på dine produkter og ydelser. Du har fokus på jeres ROI, og arbejder hele tiden på at få den i vejret. Det er jeres speciale, og det er det som I er brandgode til! Vi er brandgode til markedsføringen. Derfor skal I lade os, som online marketing bureau, hjælpe med jeres markedsføring. Vi kan nemlig sørge for, at I får øget salg i webshoppen eller flere kundehenvendelser fra hjemmesiden, til den billigste pris.

Image

Online markedsføring skal være drevet af data

I forhold til den gammeldags markedsføring har man med online markedsføring et helt nyt redskab – Data! Data er den bedste hjælp til markedsføring. Med værktøjer som blandt andet Google Analytics er du istand til at spore effektiviteten af din markedsføring. Du kan pinpointe svagheder på din hjemmeside eller din webshop. Du kan se om dine kampagner holder målsætningen om en bestemt CPL. Du kan se hvilke medier der leverer mest trafik, og hvilke der leverer den bedst konverterende trafik.

Det er vores opfattelse, at jo mere data du kan få ind, des bedre kampagner kan vi lave. Har du mod på at komme i gang og få hjælp til markedsføring? Så kan du starte med at bestille et digitalt tjek af jeres virksomhed hos Say it - Webbureau Kolding.

Det er ikke alle processer der går lige hurtige

Nogle processer i online marketing går hurtigt, og du oplever resultater efter ganske kort tid. Andre processer tager lang tid inden resultaterne bliver synlige. Den bedste strategi man kan lægge som virksomhed, er at kombinere kort- og langtidsmarkedsføring. Især søgemaskineoptimeringen er en længerevarende proces. Her bruger man meget tid på content marketing. Content er lig med tekster, som denne her tekst du lige har læst igennem. Faktisk er denne artikel skrevet for at opnå en god placering i Google på søgesætningen "Hjælp til markedsføring"

Skal vi mødes og
tale om jeres projekt