Om say it

Om Say it

Say it er et webbureau beliggende i Svendborg. Vi varetager mange forskellige opgaver indenfor det man populært kalder digital markedsføring. Som kunde hos Say it får du desuden adgang til vore egne tekstforfattere, dygtige Ad’er, som leverer et nutidigt og gennemtænkt grafisk design. Du får adgang til programmører, app designere og webudviklere. Kort sagt så er det os du går til, hvis du mangler nogen til at samle alle trådene, booste omsætningen og få tingene til at ske. Vi designer og udvikler med et fælles mål: At booste din forretning!

Den digitale udvikling kræver flere eksperter

Når vi kigger på den digitale markedsføring, indeholder den utrolig mange opgaver, og strækker sig over alt fra tekstforfatning til foto / video, webdesign og sociale medier. I gamle dage ville man kalde os for et full service bureau, men det er ikke gamle dage mere. Verden er blevet meget mere agil. Udviklingen sker så ekstremt hurtigt, hvilket betyder, at folk er blevet langt mere specialiseret i enkeltstående områder, og alle er eksperter. Google eksperter, SEO eksperter, Facebook eksperter osv.

Ekspert viden er guld værd

Som webbureau stiller den agile verden store krav os. Det har ændret måden vi organiserer os på. Vi har ikke en ekspert indenfor hvert eneste område, vi rådgiver indenfor. MEN fordi vi er pionerer (Ja! Det vil jeg tillade, at kalde os. Vi var webbureau før der var noget der hed Facebook) og har været i denne branche i så mange år, har vi noget helt specielt. Udover de kompetencer vi selv besidder, har vi adgang til nogle af de dygtigste folk i branchen. Det betyder, at du trygt kan overlade hele din digitale markedsføring til os. Du kan fokusere på det du er bedst til, og samtidig vide der er fuldstændig styr på tingene. Hos Say it tilbyder vi:

  • Rådgivning og projektstyring

  • Strategi og planlægning

  • Budgettering

  • Udførelse

Vi ønsker, at give vore kunder den bedst tænkelige service og sætter en stor ære i at være tilgængelige og ordentlige i alt hvad vi laver. Som webbureau Svendborg er vi kendt både i og uden for byen, for at levere arbejde og viden på et højt niveau. Samtidig går vi langt for at levere den bedste service, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Skal du vælge et webbureau i Svendborg?

Sådan som verden ser ud idag, er det underordnet om det webbureau du arbejder sammen med er fra Svendborg eller om det er et webbureau i København. Langt de fleste opgaver kan løses på afstand, og mange møder kan klares med teknologier som Teams, Zoom osv. De væsentligste kriterier bør være tilgængelighed og ordentlighed (Det uddyber vi om lidt).

Hvad får du hos os?

Når du vælger Say it webbureau Svendborg som din samarbejdspartner, får det et bureau der engagerer sig og forstår dine behov. Vi ved hvor vigtigt det er, at levere en langtidsholdbar løsning. Det er uanset, om vi taler SEO, en helt ny hjemmeside, Facebook annoncering, eller online markedsføring og strategier. Vi har før langet hårdt ud efter små bureauer, der sælger hjemmesider til 5.000kr, og gør det gerne igen. For hos dem er der ikke fokus på dig og din forretning. Der er udelukkende fokus på kvantiteten.

Så for at opsummere så behøver du bestemt ikke være fra Svendborg eller have base her, for at vælge et webbureau fra Svendborg. Det lokale webbureau behøver ikke længere kun, at servicere lokale virksomheder. Vore kunder er mangfoldige og geografisk spredt over hele landet. I vores kundeportefølje findes alt fra kendte musikere, store internationale virksomheder til den lokale tømrer eller isolatør. Vi løser opgaver over hele landet Her kan du se se nogle af de kunder vi har lavet hjemmesider og mange andre opgaver for.

“Fornyelse skaber muligheder. Kvalitet skaber efterspørgsel, men der er brug for teamwork for at gennemføre det.”

Et tilgængeligt webbureau: Hvad mener vi med det?

Som webbureau mener vi, at tilgængelighed er et absolut must. Vi skal være der, når du har brug for os. Vi er til for dig og ikke omvendt. Som kunde hos Say it webbureau Svendborg, er du den den absolut vigtigste person. Det er vores fornemste opgave at forstå dig og forstå hvordan vi kan hjælpe er til at få flere kunder. Derfor skal du ikke igennem et tryksystem på telefonen, inden du får fat i den rigtige person som. Det at være tilgængelig handler nemlig også om nærvær. Derfor ved vi altid, hvad vi har gang i sammen med dig lige nu og her. Således kan vi altid rådgive og vejlede dig, når du ringer til os. Uanset om du har brug for en midtvejsstatus på en online kampagne, eller har en ide, du ønsker sparring på. Så har du vores fulde opmærksomhed med det samme.

Sender du os en mail med en opgave, vi skal løse, sørger vi for, at du får du et svar, et tidsestimat og en deadline for hvornår opgaven kan være løst. Det klarer vi som regel samme dag, som du har skrevet til os.

Et ordentligt webbureau: Hvad mener vi med det?

Det er en fornem opgave, at være ordentlig. For med ordentlighed kommer struktur, grundighed, ærlighed og transparens. Det er efter vores mening, de ingredienser der skal til for at skabe en god og tillidsfuld relation mellem os som webbureau og dig som kunde. Det absolut vigtige er du føler tilliden til os er helt i top.

STRUKTUR

Ved at være struktureret, kan vi hurtigt give dig et overblik over de opgaver, vi er igang med for dig. Vi kan give dig statusopdatering på alt fra kampagne resultater eller udviklingen i din søgemaskineoptimering. Når vi designer og udvikler for dig er vore eksperter altid tilgængelige.

GRUNDIG

Når vi er grundige mener vi, at vores tilgang til tingene er baseret på viden og erfaring. Det kan være alt fra hvad der statistisk virker bedst, til hvilke trends det pt. er i markedet indenfor den digitale markedsføring. Grundigheden ser du også udtrykt i vores professionelle hjemmesider, i vores SEO arbejde i forbindelse med optimeringen af din hjemmeside eller måden vi optimerer dine Google Ads, og sørger for du får mest værdi for dine markedsføringskroner.

ÆRLIG

Vi er ærlige og kommer med vores reelle inputs til dig. Vi er ikke et webbureau, der sidder og taler dig efter munden eller prakker dig noget på, som du i bund og grund slet ikke har brug for. Vi kalder en skovl for en skovl, melder vores ærlige mening ud, når vi sparrer med dig. Vi mener, at ærlighed giver en transparens, som er nødvendigt for, at vi kan arbejde sammen.

Skal vi mødes og
tale om jeres hjemmeside?