Image

Responsive webdesign

Over de sidste år er der sket en stor forandring i forhold til den måde som vi "surfer" på internettet. Vi er blevet meget mere mobile og fyrer ikke længere op under den gamle PC, når der skal købes koncertbilletter, nye sko eller findes en tømrer til at fikse det utætte tag. Istedet griber vi i lommen efter vores mobiltelefon eller rækker hen over bordet efter vores tablet.

Den "nye" måde at gå på internettet på betyder samtidig, at vi som de utålmodige forbrugere vi er, ikke gider at bruge tid på hjemmesider der loader langsommere, eller ikke tilpasser sig størrelsen på vores skærm. 

Men der er da heller ikke noget mere irriterende end en hjemmeside hvor man skal sidde og zoome ind, og hvor links og knapper er så små at selv ikke en femårig barnefinger vil kunne ramme dem.

Responsive webdesign løser alle dine problemer

Et responsive webdesign tilpasser sig automatisk brugernes skærm. Det betyder at du hvis brugerne kommer ind via en ipad så vil de se en hjemmeside der har tilpasset sig til ipad'en, kommer de ind via en smartphone "Yes you guessed it" så ser de en side der automatisk tilpasser dig den. Det smarte ved et responsive design er at du ikke længere behøver at have flere forskellige versioner af din hjemmeside. Du kan nøjes med en version og den tilpasser sig automatisk.

Et responsive webdesign er bygget op i html 5 og det giver dig også en række andre fordele. Du kan blandt andet vise billede animationer uden at du skal bruge de tunge, dyre, besværlige og ikke søgemaskine venlige flash filer.