Webbureau Kolding

Say it webbureau Kolding tilbyder en lang række af forskellige ydelser indenfor online marketing. Vores kerneydelser består af:

Vi ønsker, at give vore kunder den bedst tænkelige service og sætter en stor ære i at være tilgængelige og ordentlige i alt hvad vi laver. Som webbureau i Kolding er vi kendt både i og uden for byen, for at levere arbejde og viden på et højt niveau. Samtidig går vi langt for at levere den bedste service, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Her er et par eksempler på nogle af de hjemmesider, vi som webbureau står bag.

Skal du vælge et webbureau i Kolding?

Når du vælger Say it webbureau i Kolding som din samarbejdspartner, er det fordi du som os, har fokus på kvalitet. Du ved hvor vigtigt det er med en langtidsholdbar løsning. Det er uanset, om vi taler SEO, udvikling af hjemmeside eller online marketing strategier. OG nej du behøver bestemt ikke være fra Kolding eller have base, for at vælge et koldingensisk webbureau. Vore kunder er mangfoldige og geografisk spredt over hele landet. I vores kundeportefølje findes alt fra kendte musikere, store internationale virksomheder til den lokale tømrer.


Et tilgængeligt webbureau: Det mener vi med tilgængelighed?

Som webbureau mener vi, at tilgængelighed er et absolut must. Vi skal være der, når du har brug for os. Vi er til for dig og ikke omvendt. Som kunde hos Say it, er du den den absolut vigtigste person. Derfor skal du ikke igennem et tryksystem på telefonen, inden du får fat i os. Fordi vi sætter en ligeså stor ære i ordentlighed (det kommer vi til om lidt), ved vi altid præcist hvad vi har gang i sammen med dig. Derfor kan vi altid rådgive og vejlede dig, når du ringer til os. Det kan være du har brug for en midtvejsstatus på en online kampagne eller måske du har en ide du ønsker sparring på, så har du vores fulde opmærksomhed med det samme. Sender du os en mail med en opgave, vi skal løse, så får du et svar, et tidsestimat og en deadline for hvornår opgaven kan være løst samme dag, som du har skrevet til os.


Et ordentligt webbureau: Det mener vi med ordentlighed

Det er en fornem opgave, at være ordentlig. For med ordentlighed kommer struktur, grundighed, ærlighed og transparens. Det er efter vores mening, de ingredienser der skal til for at skabe en god og tillidsfuld relation mellem os som webbureau og dig som kunde.

Ved at være struktureret, kan vi hurtigt give dig et overblik over de opgaver, vi er igang med for dig. Vi kan give dig statusopdatering på alt fra kampagne resultater eller udviklingen i din søgemaskineoptimering.

Når vi er grundige betyder det, at vores tilgang til tingene er baseret på viden. Det kan være alt fra hvad der statistisk virker bedst, til hvilke trends det pt. er i markedet indenfor den digitale markedsføring. Det kan også være i vores udvikling af hjemmesider, i vores SEO analyse i forbindelse med optimeringen af din hjemmeside eller optimeringen af dine Google Ads så du får mest værdi for pengene.

Vi er ærlige og kommer med vores reelle inputs til dig. Vi er ikke et den type webbureau, der sidder og taler dig efter munden eller prakker dig noget på, som du i bund og grund slet ikke har brug for. Vi mener, at ærlighed giver en transparens, som er nødvendigt for, at vi kan arbejde sammen.
Image